Webinars
Webinars - Lumoa Overall
Miten saada enemmän irti Lumoasta - Koulutus suomeksi
Garen DiBernardo avatar
Written by Garen DiBernardo
Updated over a week ago

Oletko uusi Lumoan käyttäjä tai kenties pitkäaikainen käyttäjä, joka näkee paljon uusia ominaisuuksia ja haluat varmistaa, että käytät niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Sitten tämä webinaari on sinua varten!

Tässä webinaarissa käydään läpi Lumoan työkalut ja erilaiset funktionaalisuudet joita Lumoa tarjoaa. Osallistumalla webinaariin kuulet lisää Lumoan perustoiminnoista ja saat vinkkejä hyödyllisistä tavoista parantaa asiakaskokemustasi Lumoan avulla.

Tavoitteena on, että tämän webinaarin päätyttyä pystyt itsekin pitämään koulutuksen Lumoasta!

Related Articles

Below are some Lumoa blog posts about closing the loop with customers:

Get in touch

📧 Do you have any questions or comments about using Lumoa? Please don't hesitate to email Lumoa Support at [email protected].